Promo banner

A+ A A-

Poklon paketi za učenike Centra za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora Tuzla

Predstavnici Medžlisa IZ Tuzla, Elmedin Avdibašić i Rahmanović Dženan, te predstavnik Human Apel International Sarajevo dr. Issa Yusuf i Mensura Alića, koja, u ime ove organizacije, vodi brigu o djeci šehida s područaja Općine Tuzla, su 28.03.2013. godine posjetili JU Centar za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora Tuzla.

tuz-don-hum-pak-03-2013-1

Human Apel International Sarajevo je povodom ove posjete, a u saradnji s Medžlisom Islamske zajednice Tuzla, obezbijedila vrijedne prehrambene pakete svim učenicima Centra.

Pakete su u ime Human Apel International Sarajevo podijelila djeca šehida s područja Općine Tuzla koji su se tom prilikom upoznali s postojanjem i radom Centra, te posjetu iskoristili za druženje sa svojim vršnjacima koji tu pohađaju nastavu.

tuz-don-hum-pak-03-2013-2

Saradnja će dalje biti nastavljena kroz obezbjeđivanje užine, od strane Human Apel International Sarajevo, za učenike Centra do kraja ove školske godine, te nabavku slušnog aparata za učenicu Melinu Beganović.

tuz-don-hum-pak-03-2013-3

U ime učenika, roditelja i zaposlenika Centra zahvaljujemo se Human Apel International Sarajevo i Medžlisu Islamske zajednice Tuzla.

Esad M.