A+ A A-

Posjete Uredu muftije goraždanskog

U utorak, 10. juna 2014.godine, muftiju goraždanskog Remziju ef. Pitića u njegom uredu posjetili su predstavnici 3.pješadijskog bataljona 4. pješadijske brigade Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

mu-go-pos-06-2014-0

Izvršni oficir major Senaid Srna, bataljonski imam Mehmed ef. Latić i oficir za logistiku kapetan Mustafa Čelik muftiji goraždanskom čestitali su imenovanje i poželjeli uspješan nastavak saradnje dviju institucija. Predstavili su rad bataljona, prenijeli selame i čestitke komandanta bataljona pukovnika Fikreta Bandića, te pozvali Muftiju u predramazansku posjetu bataljonu i iftar koji će biti organiziran u mjesecu ramazanu.

mu-go-pos-06-2014-1

Istog dana muftiju goraždanskog posjetila je i direktorica RTV BPK (Radio-televizija Bosansko-podrinjskog kantona) Goražde g-đica Ehlimana Dučić. Razgovarano je o saradnji dviju institucija, sa posebnim naglaskom na predstojeći predramazanski i ramazanski program. Direktorica je čestitala imenovanje i poželjela uspješan nastavak saradnje Muftijstva goraždanskog i RTV BPK Goražde.

Dženan Imamović